Team

Patrick Lemmens

Corporate Finance & Herstructurering

Als voormalig registeraccountant specialiseerde Patrick zich in Corporate Finance, herstructurering van bedrijven en speciale onderzoeken en werkte eerder voor zowel EY als Crowe Horwath. Patrick heeft in de fondsbeheersector gewerkt als dienstverlener, adviseur en bij interim managementopdrachten.

Marielle Wiegmans

Corporate Finance & Funding

Als Corporate Finance Adviseur verbindt Marielle ondernemers met haar netwerk om hun doelen te bereiken. Zij staat naast de ondernemer en help pro actief ondernemers/clienten verder bij uiteenlopende opdrachten op o.a. het gebied van fusie en overname, bedrijfsfinanciering en andere bedrijfsmatige vraagstukken. Tevens is Marielle actief betrokken bij bedrijven op RvA en RvC niveau. 

Jan Welkzijn

Investment Manager

Ervaren ondernemer en investeringsmanager, waaronder oprichter van SNS Fundcoach en investeringsmanager bij Atlas Venture. Momenteel verantwoordelijk voor investor relations en fondsenwerving.

Henk van Andel

Investment Director

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde bekleedde Henk diverse, voornamelijk financieel geori├źnteerde banen bij diverse bedrijven. Momenteel is Henk Investment Director.