Uw partner in Corporate Finance

Uitzonderlijke klantgerichte aanpak

Chambery Capital is een onafhankelijk Corporate Finance Adviseur die zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen. Wij brengen onze klanten jarenlange succesvolle ervaring, een uniek netwerk, toegewijde expertise en een uitzonderlijke klantgerichte aanpak.

Ons Team

Patrick Lemmens

Corporate Finance & Herstucturering

Als voormalig registeraccountant specialiseerde Patrick zich in Corporate Finance, herstructurering van bedrijven en speciale onderzoeken en werkte eerder voor zowel EY als Crowe Horwath. Patrick heeft in de fondsbeheersector gewerkt als dienstverlener, adviseur en bij interim managementopdrachten.

+31 6 18 68 38 68

Marielle Wiegmans

Corporate Finance & Funding

Als Corporate Finance Adviseur verbindt Marielle ondernemers met haar netwerk om hun doelen te bereiken. Zij staat naast de ondernemer en help pro actief ondernemers/clienten verder bij uiteenlopende opdrachten op o.a. het gebied van fusie en overname, bedrijfsfinanciering en andere bedrijfsmatige vraagstukken. Tevens is Marielle actief betrokken bij bedrijven op RvA en RvC niveau. 

+31 6 46 33 34 50

 

Henk van Andel

Investment Director

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde bekleedde Henk diverse, voornamelijk financieel georiënteerde banen bij diverse bedrijven. Momenteel is Henk Investment Director.

telefoonnummer mailen

Maarten Wijnands

Junior Consultant

Ik was er van overtuigd dat ik de tekst van Maarten al in mijn bezit had maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Maarten, wil jij mij de tekst nog(maals) mailen? 

 

+31 6 40 16 78 39

Jan Welkzijn

Investment Manager

Ervaren ondernemer en investeringsmanager, waaronder oprichter van SNS Fundcoach en investeringsmanager bij Atlas Venture. Momenteel verantwoordelijk voor investor relations en fondsenwerving.

telefoonnummer mailen

Services

Herstructurering

Chambery Capital begeleidt ondernemers bij het kopen en verkopen van ondernemingen en het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij zowel banken als informals of andere kapitaalverstrekkers.

Funding

Als u op zoek bent naar financiering, zijn er naast banken ook andere aanbieders waar u terecht kunt. We werken samen met financierende partijen om passende financiering voor uw bedrijf te vinden.

Overbruggingsleningen

Wij regelen kortlopende financieringen, doorgaans aangeboden voor een periode van 1-18 maanden, waarbij de lening aan het einde van de looptijd volledig wordt terugbetaald.

Fondsadministratie

Het managen van uw fonds is een zorgvuldige taak. Wij administreren onafhankelijk het vermogen van een fonds.