Chambery capital

Uw partner in corporate finance

Uitzonderlijke klantgerichte aanpak

Chambery Capital is een onafhankelijk Corporate Finance Adviseur die zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen. Wij brengen onze klanten jarenlange succesvolle ervaring, een uniek netwerk, toegewijde expertise en een uitzonderlijke klantgerichte aanpak.

Service

Herstructurering

Chambery Capital begeleidt ondernemers bij het kopen en verkopen van ondernemingen en het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij zowel banken als informals of andere kapitaalverstrekkers.

Overbruggingsleningen

Wij regelen kortlopende financieringen, doorgaans aangeboden voor een periode van 1-18 maanden, waarbij de lening aan het einde van de looptijd volledig wordt terugbetaald.

Funding

Als u op zoek bent naar financiering, zijn er naast banken ook andere aanbieders waar u terecht kunt. We werken samen met financierende partijen om passende financiering voor uw bedrijf te vinden.

Fondsadministratie

Het managen van uw fonds is een zorgvuldige taak. Wij administreren onafhankelijk het vermogen van een fonds.

"Wij brengen onze klanten een uniek netwerk en toegewijde expertise."
Patrick Lemmens

Corporate Finance & Funding

Als voormalig registeraccountant specialiseerde Patrick zich in Corporate Finance, herstructurering van bedrijven en speciale onderzoeken en werkte eerder voor zowel EY als Crowe Horwath. Patrick heeft in de fondsbeheersector gewerkt als dienstverlener, adviseur en bij interim managementopdrachten.

Marielle Wiegmans

Corporate Finance & Funding

Als Corporate Finance Adviseur verbindt Marielle ondernemers met haar netwerk om hun doelen te bereiken. Zij staat naast de ondernemer en help pro actief ondernemers/clienten verder bij uiteenlopende opdrachten op o.a. het gebied van fusie en overname, bedrijfsfinanciering en andere bedrijfsmatige vraagstukken. Tevens is Marielle actief betrokken bij bedrijven op RvA en RvC niveau. 

Ronald Thomas

Corporate Finance & Restructuring

Ronald heeft ruim 25 jaar ervaring als fusie en overname consultant en als investment- manager en bankier. Hij heeft o.a. bij Deloitte Corporate Finance en KBC Securities gewerkt. Ronald is onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van managers om een management buy in of buy out te realiseren in alle facetten van het traject (waardering, onderhandelen, financiering, due diligence en contracten). Daarnaast is Ronald gespecialiseerd in verkoop trajecten en het realiseren van financieringen met eigen en vreemd vermogen voor overnames, groei of consolidatie.

Jan Welkzijn

Investment Management

Ervaren ondernemer en investeringsmanager, waaronder oprichter van SNS Fundcoach en investeringsmanager bij Atlas Venture. Momenteel verantwoordelijk voor investor relations en fondsenwerving.

Contact
+31 30 2001065

Maliebaan 48B, 3581 CS Utrecht - info@chamberycapital.com